Lakshmipur.transformator voor droog type en met olie ondergedompelde transformatorProductdifferentia

  • vrijgavetijd:2022-08-13 01:05:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:276
  • Korte omschrijving:

    Lakshmipur., is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een ev

Artikel inhoud
is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Lakshmipur.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen,Lakshmipur.Recycling van oude boxtransformator, wegen, enz. door een flexibele aansluiting,Lakshmipur.Specificatie van olieonderdompelde transformatoren, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Mumford.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Korte invoering van de nullijn van de transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen


Lakshmipur.transformator voor droog type en met olie ondergedompelde transformatorProductdifferentiatiemethode:



Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen,Lakshmipur.transformator met 1600-olie, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

BetrouwbaarDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Lakshmipur.Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Lakshmipur.Overige productinformatie
  • RubeMobiele hydraulische instapbrugDe industrie verbetert

    RubeMobiele hydraulische instapbrugDe industrie verbetert

  • Utrecht.Prijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformLage rebound-prestaties zijn opmerkelijk

    Utrecht.Prijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformLage rebound-prestaties zijn opmerkelijk

  • Henan6-verdiepingen kleine liftAanbevolen aankoopcriteria

    Henan6-verdiepingen kleine liftAanbevolen aankoopcriteria

  • Savona.kgmHydraulisch hefplatformWat is het toepassingsprincipe van?

    Savona.kgmHydraulisch hefplatformWat is het toepassingsprincipe van?

  • Li Shi.Eenvoudig hydraulisch hefplatformOnvoldoende onderhoud, pas op voor emoties

    Li Shi.Eenvoudig hydraulisch hefplatformOnvoldoende onderhoud, pas op voor emoties

  • Louisville.Industrieel hydraulisch hefplatformGezond verstand van productselectie

    Louisville.Industrieel hydraulisch hefplatformGezond verstand van productselectie

  • Chinstohova.kgm12 meter hydraulisch hefplatformHoe de wijziging te compenseren?

    Chinstohova.kgm12 meter hydraulisch hefplatformHoe de wijziging te compenseren?

  • Chinstohova.kgmHydraulisch bedieningshefplatformOntwerpvoordelen:

    Chinstohova.kgmHydraulisch bedieningshefplatformOntwerpvoordelen:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!